Në vitin 2022 kinezët do të kremtojnë Festën e parë të Pranverës pas realizimit të shoqërisë së begatë të gjithanshme. Në tregun kinez sigurohet furnizimi plotësisht me mish, perime, fruta, qumësht dhe produkte ujore.

Në vitin 2021, çmimi i konsumit të banorëve në Kinë (CPI) u rrit 0.9 % në krahasim me vitin 2020, ndërsa të ardhurat e disponueshme mesatare për frymë u shtuan 8.1 %, duke u përputhur në përgjithësi me rritjen ekonomike. (Fani)