Të mërkurën, presidenti kinez Xi Jinping bëri një vizitë inspektimi në provincën Shanxi të Kinës Veriore në prag të Festës së Pranverës.

Kreu i shtetit kinez vizitoi qytetin Huozhou, ku inspektoi rimëkëmbjen dhe rindërtimin pas fatkeqësisë së përmbytjeve, rimbjelljen e të korrave, rezultatet e zbutjes së varfërisë dhe gjallërimin rural. (Fani/Artan)