Foto:VCG

Foto:VCG

Galaja e CMG-së për Festën e Pranverës është caktuar nga Rekordet Botërore “Guinness” si programi televiziv me shikuesit më të shumtë në botë.


Gjatë 40 vjetëve, ndjekja e kësaj galaje është bërë një ceremoni e rëndësishme për familjet kineze në mbarë botën. Sivjet është Viti i Tigrit sipas kalendarit bujqësor kinez dhe në këtë gala, do të përfshihen këngë e kërcime, skeçe, dialogë komikë dhe opera tradicionale. Me gëzim e lumturi, një banket kremtimi do të shfaqet para shikuesve.


Foto:VCG

Foto:VCG

Pavarësisht ku ndodheni, mos humbisni festën më të madhe televizive në botë për këtë vit. Në orën 8 të mbrëmjes së 31 janarit, le të kremtojmë së bashku!