Asus-Zenbook-17-fold-02 (gadgetmatch)

Asus-Zenbook-17-fold-02 (gadgetmatch)

Prodhimi i pajisjeve me ekrane të palosshme ka futur në garë gjithnjë e më shumë kompani. Por produkti i ri i Asus patjetër ka tërhequr vëmendjen. Asus ka një reputacion të mirë, veçanërisht kur bëhet fjalë për idetë e ekranit. Ndaj, ishte vetëm çështje kohe para se të vendosnin për ekranin e rrotullimit, dhe rezultatin do ta shohim së shpejti.

Është një laptop 17.3 inç me një ekran OLED të palosshëm të quajtur Zenbook 17 Fold OLED. Pajisja funksionon me procesorin e gjeneratës së 12-të Intel Core I 7 U-Series dhe ka deri në 16 GB RAM dhe 1 TB memorie. Ai përdor softuerin Asus ScreenXpert 2 për ta bërë më të lehtë ndarjen e ekranit dhe rregullimin e përmbajtjes së tij. Laptopi është praktik dhe për shkak të disa mënyrave të ndryshme të përdorimit, mund të hapet dhe përdoret si tablet standard, por edhe të përdoret në formën e një tableti klasik. Një bateri 75 kWh është në ngarkim të energjisë, por ende nuk dihet se sa mund të zgjasë me një karikim.

Zenbook 17 Fold OLED pritet të dalë në treg në tremujorin e dytë të këtij viti, me një cmim që ende nuk është shpallur.