Foto: Vizion Plus

Foto: Vizion Plus

Kanë përfunduar 5 tunelet në Unazën e Madhe të Tiranës.

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka publikuar në faqen e tij në “Facebook” një video nga zona, duke njoftuar përfundimin e tuneleve në nyjën kryesore të ish-sheshit “Shqiponja” dhe nënkalimit te zona e njohur si Astir.

Duke vlerësuar punimet, Rama shkruan se falë këtyre tuneleve trafiku është lehtësuar ndjeshëm si në hyrje, ashtu edhe në dalje të kryeqytetit. (Elona)