Ministrja e Arsimit, Evis Kushi

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi, zhvilloi një takim me përfaqësues të Qendrës së Botimeve për Diasporën.

Përmes një njoftimi zyrtar, ministrja Kushi deklaroi se një nga objektivat e punës së vazhdueshme të ministrisë është edhe mbështetja e mësimdhënies për ruajtjen e gjuhës dhe kulturës shqiptare te të gjithë fëmijët në diasporë.

Ministjra Kushi theksoi se do të vijohet me planet dhe projektet për zbatimin e një strategjie për politikat e mësimdhënies në diasporë. (Irma)