manastirliu atsh

manastirliu atsh

Një pjesë e mjekëve që prej tre vitesh ofrojnë shërbim shëndetësor në spitalet rajonale e bashkiake, do të vijojnë të punojnë në këto spitale edhe pas përfundimit të kontratës.

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, në një takim me mjekët e spitaleve rajonale premtoi se mbulimin e shërbimeve mjekësore, në ndjekje të strategjisë për plotësimin e nevojave me mjekë specialistë.

Ministrja Manastirliu iu garantoi mjekëve mbështetje dhe përkujdes në ushtrimin e profesionit të tyre në sistemin shëndetësor publik, në shërbim të qytetarëve.