Përfaqësues të opinionit publik në ShBA mendojnë se akti i pamenduar i Pelosit për të vizituar Tajvanin ka si qëllim për të devijuar presionin e madh të opinionit publik vendas. Djali i Pelosit është përfshirë në një skandal që po hetohet nga FBI-ja dhe bashkëshorti i saj dyshohet për tregtim të brendshëm të aksioneve. Së fundmi u zbulua se bashkëshorti i Pelosit dyshohet se ka ngarë makinën pasi kishte konsumuar pije alkoolike dhe kishte përdorur drogë. Një njeri i tillë që nuk mund të menaxhojë dot as familjen e vet, është një ngatërrestare e plotë.

Vizita në Tajvan do të jetë një turp i përhershëm në karrierën politike të Pelosit!(Zhan Dian/Artan)