Foto:VCG

Foto:VCG

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme kineze Zhao Lijan bëri të ditur të martën që këshilltari i Shtetit dhe ministri i Jashtëm i Kinës Wang Yi do të marrë pjesë në mbledhjen dyditore të ministrave të Jashtëm të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait (OBSh), që do të hapet të enjten në Uzbekistan.

Wang Yi do të bëjë gjithashtu vizita zyrtare në Uzbekistan, Kirgizistan dhe Taxhikistan me festë nga homologët e vet të këtyre tre vendeve.