Foto: VCG

Foto: VCG

Këshilli i Shtetit emëroi të dielën zyrtarët kryesorë të qeverisë së gjashtë të Rajonit të Posaçëm Administrativ të Hong-Kongut (HKSAR), në përputhje me kandidaturat e paraqitura nga kryeekzekutivi i ri John Lee dhe dispozitat përkatëse të Ligjit Themelor të HKSAR-it.

Lee, që fitoi zgjedhjet për kryeekzekutivin më 8 maj, do ta marrë postin më 1 korrik 2022.

Po atë ditë do të marrin detyrën edhe zyrtarët e rinj të emëruar.