Dërgesa e parë e ndihmave humnitare kineze ka mbërritur në Ukrainë përmes Rumanisë/ foto nga Kryqi i Kuq i Kinës

Dërgesa e parë e ndihmave humnitare kineze ka mbërritur në Ukrainë përmes Rumanisë/ foto nga Kryqi i Kuq i Kinës

Dërgesa e parë e ndihmave humnitare kineze ka mbërritur në Ukrainë.

Materialet, përfshirë 1 mijë komplete familjare, e kaluan kufirin midis Ukrainës dhe Rumanisë të premten.

Shoqata e Kryqit të Kuq e Ukrainës do ta marrë dërgesën kur kolona e kamionëve me materialet e ndihmës të arrijë në Chemivtsi, qytet i Ukrainës Perëndimore.

Kontingjenti i dytë i materialeve do të niset nga Pekini të dielën.(Wang Lei/ Artan)

Kolona e kamionëve me materialet e ndihmës humanitare kineze arriti në Ukrainë përmes Rumanisë/ CMG

Kolona e kamionëve me materialet e ndihmës humanitare kineze arriti në Ukrainë përmes Rumanisë/ CMG