Të mërkurën, pala zyrtare kineze njoftoi se do të dërgojë një delegacion prej 777 vetësh në Lojërat Olimpike të Tokios këtë muaj.

Delegacioni përfshin 431 sportistë dhe është më i madhi që Kina ka dërguar ndonjëherë në Lojërat Olimpike jashtë vendit. Mësohet se janë vaksinuar 99.61% e ekipit.

(Albana)