Të mërkurën pasdite, presidenti kinez Xi Jinping vizitoi kompaninë e robotëve "Xinsong" dhe lagjen "Mudan" në distriktin "Huanggu" në qytetin Shenyang të provincës Liaoning. Ai u njoh me gjendjen e inovacionit të kompanive vendore dhe me shërbimet në lagje. (Fani)