Gjatë 2021 kënga “Levitating” e këngëtares Dua Lipës mbeti hiti më i madh radiofonik, duke fituar miliona transmetime në platformat muzikore si Spotify dhe Apple Music. Nga albumi i saj “Future Nostalgia”, Lipa u bë një artiste kryesore në skenën e muzikës pop. Ajo publikoi gjithashtu shumë hite ndër to dhe “Don’t Stop Now”. Ylli i muzikës pop gjithashtu publikoi një video zyrtare muzikore në YouTube të projektit të saj, “Levitating”. Si një nga këngët më të njohura në album, “Levitating” mbeti në tabelën e hiteve në Billboard për një kohë shumë të gjatë në vitin 2021.