MC Kresha (Foto nga Instagram)

MC Kresha (Foto nga Instagram)

MC Kresha (Foto nga Instagram)

MC Kresha (Foto nga Instagram)

MC Kresha dhe Lyrical Son kanë lajmëruar për albumin e ri “Muzikë e Alltisë”, madje kanë zbuluar titujt e këngëve dhe bashkëpunimet e vitit 2022. Në një njoftim në rrjetet sociale, reperi MC Kresha njoftoi se së shpejti po vjen me një album i ri së bashku me Lyrical Son. Siç është pasqyruar në foton e tyre, ata deri tani kanë përfshirë 11 këngë gjithsej , ku në mesin e tyre shihet një bashkëpunim me këngëtaren Elvana Gjata dhe një tjetër me Ledri Vulën.