Mbrëmjen e së shtunës në Vlorë ka nisur edicioni i 13-të i Aulona Folk Festival.

Në të marrin pjesë grupe foklorike tradicionale nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Rumania dhe Lituania.

Festivali do të mbahet për tre ditë me radhë në sheshin "Flamurtari" të qytetit.

Ai do të mbledhë me këtë rast adhuruesit e muzikës, kostumeve dhe traditave.

Ngjarja do të transmetohet ekskluzivisht nga “RTSH”.

Vitin e kaluar ky edicion nuk u zhvillua për shkak të pandemisë Covid-19. (Fatosi)