Një total prej 140 prodhimesh të jashtëzakonshme skenike do të realizohen në të gjithë vendin për të shënuar 100-vjetorin e themelimit të Partisë Komuniste të Kinës (PKK).

Shfaqjet teatrale, që mbulojnë zhanret përfshirë dramën, operën, baletin dhe më shumë, do të vihen në skenë nga prilli deri në korrik, sipas një qarkoreje të fundit të lëshuar nga Departamenti i Publicitetit i Komitetit Qendror të PKK-së, Ministria e Kulturës dhe Turizmit dhe Federata kineze e Artit dhe Qarqeve Letrare, shkruan “Xinhua”.

Gjithashtu, do të vihen në skenë disa prodhime klasike skenike kineze, duke përfshirë operën "Vajza me flokë të bardha" dhe baletin "Detashmenti i Kuq i Grave".

Sipas qarkores, shfaqjet do të jenë gjithashtu të disponueshme në platformat në internet si “xuexi.cn” dhe në faqen zyrtare të Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit. (Elona)