Filmi amerikan "Godzilla vs Kong" vazhdoi dominimin e tij në tabelën e kasetave të kontinentit kinez të dielën, sipas të dhënave nga Rrjeti Informativ i të Dhënave të Filmit në Kinë.

Në ditën e tretë të lëshimit të tij, kapitulli i ri në kinematografinë Monster Verse fitoi më shumë se 136 milionë juanë (rreth 20.84 milionë dollarë), ose 79 për qind e totalit ditor.

Komedia e mirënjohur vendase "Përshëndetje, Mami" doli e dyta, duke e përfunduar ditën me të ardhura prej 8.05 milionë juanë.

Në vendet e treta dhe të katërta u ribotuan reklamat shkencore-shkencore "Avatar" dhe komedia-drama "Endgame", me fitime ditore përkatësisht prej rreth 7.9 milionë juanë dhe 4.31 milionë juanë. (Fatosi)