Arta Bajrami dhe Don Arbas rikthehen me këngën “Halita”. Këngëtarët e njohur vëlla e motër, Arta Bajrami dhe Don Arbas, duket se kanë mbledhur sërish forcat për një bashkëpunim. Ata kanë gati këngën e tyre më të re për publikun, e cila titullohet “Halita” dhe publikohet këtë javë. Lajmin ata e njoftuan në Instagram.