Kenga e re dyshes Rita & Fidan po behet hit në Turqi.Tregut muzikor shqiptar i janë bashkuar edhe dy artistë mjaft të talentuar. Bëhet fjalë për duetin Rita Haziri dhe Fidan Gashi, dy artistët që e kanë nisur karrierën muzikore së bashku duke sjellë duete, të cilat po pëlqehen nga publiku. Së fundi ata kanë arritur suksesin edhe jashtë vendit me një këngë të përpunuar në gjuhën turke.