Shpjegimi i lojës

“Challenger Deep” (Thellësia sfiduese), me një thellësi afro 11 000 metra, është pika më e thellë e kanalit Mariana në Paqësorin Perëndimor dhe pika më e thellë e njohur në oqeanet botërore. Në tetor të vitit 2020, mjeti nënujor i Kinës "Fendouzhe" (Luftëtari) u nis për të kapërcyer këtë sfidë. Në këtë lojë simulimi, mund ta kontrolloni këtë pajisje në misionin e zhytjes.

Pas mbarimit të kohës, edhe misioni përfundon.

Kushtojini vëmendje “lexuesit zanor” sipër në të majtë, për të shmangur çdo pengesë.

Lëvizeni me gishta mjetin lart, poshtë, majtas dhe djathtas.

Lojtarëve që arrijnë thellësi të ndryshme, u jepen çmime të ndryshme.

Duke e realizuar zhytjen sa më shpejt dhe me sa më pak përplasje, mund ta përfundoni këtë mision më shpejt.

Mund të zhbllokoni arritjet e ndryshme nëpërmjet mbledhjes së krijesave të thellësive të detit.

Provoni me trimëri pikën më të thellë të oqeanit me mjetin zhytës "Fendouzhe"!

Lidhja: https://h5.nillab.art/challengerDeep/en/

Për përvojë më të mirë zhytjeje, lidhuni me një rrjet Wi-Fi. (Xu Guang)