Në Kinë ka nisur të transmetohet një dokumentar me gjashtë pjesë për zhvillimin e distriktit Pudong të Shangait gjatë 30 vjetëve të fundit.

Dokumentari, i prodhuar nga CMG-ja, përfshin intervista me mbi 200 veta që kanë dhënë kontribut për zhvillimin e Pudong-ut.

Presidenti i CMG-së Shen Haixiong shprehu shpresën se dokumentari do t'i ndihmojë njerëzit të kuptojnë më mirë të kaluarën dhe të ardhmen e Reformës dhe Hapjes së Kinës.(Zhan Dian/Artan Goga)