Pavijoni i Kinës në Ekspozitën Botërore 2020 të Dubait, do të projektohet nga Qendra e Dizajnit të Ardhshëm pranë Universitetit Pedagogjik të Pekinit. Projekti do të synojë të krijojë një përfytyrim se si do të jetë kultura tradicionale kineze e çajit në të ardhmen.

Shtatë ekspertë do të mbajnë leksione për studentët e Qendrës para fillimit të projektimit të pavijonit.

Ekspozita Botërore 2020 e Dubait është shtyrë zyrtarisht dhe do të fillojë në tetorin e vitit të ardhshëm. (Li Huailiang/Artan)