Në kryeqytetin e Kinës Pekin ka filluar Java e 5-të e Modës.

Në kuadër të saj do të zhvillohen 80 veprimtari në pikat e njohura turistike të Pekinit, duke përshirë bulevardin "Wangfujing" dhe Qendrën Kulturore të Tempullit "Longfu".

Java e Modës e Pekinit ka pasur si synim të paraqesë markat kineze qysh nga fillimi i organizimit të saj në vitin 2016.

Ajo do të zgjasë deri të martën e ardhshme. (Fang Xiaoyu)