Almida Rushiti - Psikologe

Almida Rushiti - Psikologe

Almida Rushiti - Psikologe

Jam shumë e lumtur që në këtë 8 Mars zemra dhe krahët për mua janë plot. 8 Marsi nuk duhet të jetë festë, por protestë për të luftuar dhe në fund për të fituar. Ndoshta me ardhjen në jetë të bijës sime jam bërë më e ndjeshme se kurrë. Ndaj theksoj se ne gratë kemi lirinë dhe forcën e madhe për të luftuar gjithçka, ashtu kemi edhe pranverën në zemrën tonë për të gëzuar dhe u gëzuar nga ata që na rrethojnë.

Ejani të gëzojmë dhe reflektojmë!


Suela Bili - Drejtore Shtëpia e fëmijës "Zyber Hallulli", Tiranë

Suela Bili-Drejtore shtëpia e fëmijës Zyber Hallulli

Suela Bili-Drejtore shtëpia e fëmijës Zyber Hallulli

Në këtë ditë të veçantë unë dua të uroj të gjitha nënat, motrat dhe vajzat shqiptare. E ku ka më të dlirë se nëna, apo krijesë më të bukur se ajo! Gjithçka që jam apo do të bëhem ja kam borxh vetëm nënës sime! Kjo shprehje e bukur i përmbledh të gjitha.


Anjeza Kolami- Punonjëse Sociale

Anjeza Kolami- Punonjëse Sociale

Anjeza Kolami- Punonjëse Sociale

Sot duhet të promovojmë drejtësinë sociale dhe vlerat që na bëjnë bashkë. Le të fitojmë respektin dhe t’i japim vetes sonë përparësi.

Është e rëndësishme që të nxisim aktivizimin për një mirëqenie emocionale, sociale apo ekonomike. Për gratë, për një status me të mirë!


Nensi Xhani - Financiere

Nensi Xhani-Financiere

Nensi Xhani-Financiere

Uroj që të gjitha gratë të gjejnë forcën që të përmbushin ëndrrat e tyre dhe mos të dorëzohen. Përqafoni çdo mundësi pranë jush!

Kjo është një datë që ju bën më pranë njëra- tjetrës dhe të drejtave tuaja .

Brisilda Rrapi- specialiste e shëndetit publik

Gruaja një qenie kaq special, që na solli në jetë!

Lufton çdo ditë për të fituar të drejtat e saj dhe ende vazhdon.

Mos reshtni kurrë!


Blerina Hoxha- Arkitekte

Blerina Hoxha- Arkitekte

Blerina Hoxha- Arkitekte

Gëzuar të dashura gra !

Urimi im është të festoni çdo ditë dhe jo vetëm në këtë date, sepse ju jeni vetë festa.

Iris Canaj - Drejtuese e OJF DoArt

Këtë 8 Mars dua të ftoj burrat, që të përpiqen për të drejtat e grave.

Do doja shumë që ata të kuptonin se sa lodhen dhe stresohen gratë.

Burrat duhet të jenë më pranë figurës femërore.

Të drejtat e grave janë të drejtat e gjithë shoqërisë .


Arianita Petushi - Drejtore Ekzekutive e Ahed.creative

Arianita Petushi - Drejtore Ekzekutive e Ahed.creative

Arianita Petushi - Drejtore Ekzekutive e Ahed.creative

Kjo është dita juaj, ju keni fuqinë për të bërë gjëra shumë të bukura në jetën tuaj. Mos i lini gjërat në gjysmë!


Albina Zeneli - Gazetare programi "N'Zoom"

Albina Zeneli-Gazetare programi N'Zoom

Albina Zeneli-Gazetare programi N'Zoom

Për të gjitha gratë në Shqipëri, Kosovë apo çdo vend tjetër shqipfolës unë sot kam një mesazh të fortë.

Një femër që i dëgjohet zëri përkufizohet si një femër e fortë.

Intervistoi Megi Latifi