Ministri i Jashtëm i Bjellorusisë do të vizitojë Kinën
2024-07-06 16:14:24

Ministria e Jashtme e Kinës

Ministria e Jashtme e Kinës

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme Kineze Mao Ning deklaroi: 

Me ftesë të Wang Yi, Ministër i Jashtëm i Kinës dhe anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK, Ministri i Jashtëm i Bjellorusisë Maksim Ryzhenkov do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Kinë nga 6 deri më 9 korrik.(Xu Guang)