Xi merr pjesë në konferencën për 70-vjetorin e publikimit të Pesë Parimeve të Bashkëjetesës Paqësore
2024-06-28 11:53:31

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të premten paradite, presidenti kinez Xi Jinping mori pjesë dhe mbajti një fjalim në konferencën përkujtimore me rastin e 70-vjetorit të publikimit të Pesë Parimeve të Bashkëjetesës Paqësore, të zhvilluar në Pekin. (Fani)