NEV-të inteligjente tërheqin vizitorë në World Intelligence Expo 2024 në Tianjin të Kinës veriore
2024-06-24 15:23:44

Foto nga VCG

Foto nga VCG

World Intelligence Expo 2024 e hapur në Tianjin të Kinës veriore, po tërheq vizitorë të shumtë, shkruan Xinhua. Ekspozita  paraqet automjete inteligjente të lidhura me energji të re (NEV), platforma arkitekturore, si dhe platforma simulimi dhe testimi.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Ato janë të zhvilluara nga prodhuesit e automobilave, universitetet dhe institucione të tjera nga brenda dhe jashtë vendit.  Vemendje kanë tërhequr makinat sportive me energji të re. (Fatosi)

Foto nga VCG

Foto nga VCG