Xi Jinping thekson mbrojtjen e mjedisit ekologjik të Lumit të Verdhë
2024-06-21 16:19:29

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Gjatë inspektimit të punës ditët e fundit në Rajonin Autonom të Ningxia-Huit, presidenti kinez Xi Jinping theksoi se Ningxia duhet t'i përmbahet konceptit të ri të zhvillimit, të forcojë mbrojtjen e mjedisit ekologjik dhe zhvillimin me cilësi të lartë në rrjedhën e Lumit të Verdhë, të thellojë reformën e hapjen me botën e jashtme, të nxitë rigjallërimin e fshatrave, të forcojë unitetin mes kombësive të ndryshme etj. për të ndërtuar një rajon me ekonomi të lulëzuar, unitet të kombësive, mjedis të bukur dhe banorë të lumtur.

Të mërkurën, pas përfundimit të inspektimit të punës në Qinghai, presidenti Xi shkoi për inspektim në Ningxia. (Fani)