Xi kërkon modernizimin e sigurisë publike
2024-05-29 19:35:42

foto: Xinhua

foto: Xinhua

Presidenti i Kinës Xi Jinping i kërkon forcave policore të nxisin modernizimin e sigurisë publike të vendit. 

Xi, gjithashtu Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK dhe Kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i bëri komentet të martën, teksa u takua me personelin e policisë që merrte pjesë në një konferencë kombëtare mbi sigurinë publike në Pekin.