Xi kërkon përmirësimin e mëtejshëm të rrugëve rurale
2024-05-29 21:10:10

foto: VCG

foto: VCG

Presidenti i Kinës Xi ka kërkuar përpjekje të pandërprera për të përmirësuar rrugët ruale, si edhe për tu siguruar që rrugë të tilla të jenë të mirëndërtuara dhe të mirëmbajtura.

Xi, gjithashtu Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK dhe Kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i bëri komentet gjatë një udhëzimi të ri për punën në lidhje me rrugët rurale.

foto: VCG

foto: VCG

Vitet e fundit Ministria e Transporteve dhe autoritete të tjera qendrore dhe lokale, kanë bërë arritje të rëndëishme në përmirësimin e rrugëve rurale, duke rritur ndjenjën e përmbushjes, kënaqësisë dhe sigurisë së banorëve, tha Xi.

foto: VCG

foto: VCG

Rrugët më të mira rurale do të ofrojnë mbështjetje më solide, për të sjellë prosperitet të përbashkët për banorët ruralë, duke lehtësuar rigjallërimin rural dhe duke përshpjetuar modernizimin e bujqësisë së Kinës dhe fshatrave.