Kina dhe Guineja Ekuatoriale ngrenë nivelin e lidhjeve dypalëshe gjatë bisedimeve të dy presidentëve
2024-05-28 20:30:34

foto: VCG

foto: VCG

Presidenti kinez Xi Jinping zhvilloi bisedime me presidentin e Republikës së Guinesë Ekuatoriale Teodoro Obiang Nguema Mbasogo në Pekin të martën. 

Të dy krerët e shtetit njoftuan ngritjen e lidhjeve dypalëshe në nivelin e partneritetit të gjithanshëm strategjik të bashkëpunimit.