Organizohet Samiti i Ndërtimit të Fuqisë Kulturore 2024
2024-05-28 15:21:31

Nga 23 deri më 24 maj, u mbajt në Shenzhen të Guangdongut Samiti i Ndërtimit të Fuqisë Kulturore 2024. 

Në këtë forum, u diskutua modernizimi kinez, misioni i ri kulturor, lulëzimi i krijimit letrar dhe artistik, forcimi i një sistemi komunikimi të të gjitha mediave, forcimi i mbrojtjes së përgjithshme të trashëgimisë së gjallë e asaj kulturore, inovacioni dhe zhvillimi i industrisë kulturore, zhvillimi i talenteve botuese në epokën dixhitale, zhvillimi me cilësi i industrisë së filmit, nxitja e cilësisë së lartë të tregtisë kulturore etj. (Xu Guang)