Muzeu i Historisë Natyrore Dalian përjeton bum turistik
2024-05-27 11:27:27

Foto nga CGTN

Foto nga CGTN

Me një numër në rritje të turistëve që udhëtojnë në qytetin bregdetar të Dalian, Provinca Liaoning së fundmi, Muzeu i Historisë Natyrore Dalian ka shijuar një bum turistik, njofton CGTN.

Muzeu krenohet me një koleksion prej rreth 200,000 ekzemplarë të kafshëve, bimëve dhe mineraleve. Ai ka një sipërfaqe ekspozite prej 10,000 metrash katrorë.  Ekspozita kryesore e muzeut fokusohet në temën "Njeriu dhe Natyra".

Ai pasqyron ndërvarësinë midis njerëzve, mbretërisë së kafshëve dhe mjedisit.