Kryeministri kinez thotë se mega-tregu i Kinës është gjithmonë i hapur për ndërmarrjet e huaja
2024-05-27 10:59:57

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Kryeministri kinez Li Qiang tha të dielën se ndërmarrjet e huaja janë një forcë e domosdoshme për zhvillimin e Kinës dhe mega-tregu i Kinës do të jetë gjithmonë i hapur për kompanitë e huaja, njofton Xinhua.

Li tha se Kina mirëpret kompanitë koreano-jugore, përfshirë Samsung, për të vazhduar zgjerimin e investimeve dhe bashkëpunimit në Kinë dhe për të ndarë më shumë mundësi të reja të sjella nga zhvillimi i ri i Kinës. (Fatosi)