Xi do të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes të mbledhjes ministrore të Forumit të Bashkëpunimit Kinë-Shtetet Arabe
2024-05-26 16:22:50

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Më 30 maj do të zhvillohet në Pekin mbledhja e 10-të ministrore e Forumit të Bashkëpunimit Kinë - Shtetet Arabe. Presidenti kinez Xi Jinping do të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes të mbledhjes dhe do të mbajë një fjalim. (Fani)