Garda Bregdetare e Kinës kryen stërvitje në lindje të ishullit të Tajvanit
2024-05-24 16:04:15

garda bregdetare/CMG

Flota 2304 e Gardës Bregdetare të Kinës (GBK) zhvilloi të premten një stërvitje të zbatimit të ligjit, në ujërat në lindje të ishullit Tajvan/CMG

Flota 2304 e Gardës Bregdetare të Kinës (GBK) zhvilloi të premten një stërvitje të zbatimit të ligjit, në ujërat në lindje të ishullit Tajvan, për të testuar aftësitë e përbashkëta të patrullimit dhe reagimit ndaj emergjencave, tha në një deklaratë Gan Yu, zëdhënës i GBK.

Stërvitja përqëndrohet në trajnimin e verifikimit dhe identifikimit, si dhe paralajmërimin dhe dëbimin, tha Gan. (Xu Guang)