Rojat bregdetare të Fujianit zhvillojnë stërvitje rreth ishujve Wuqiu dhe Dongyin
2024-05-23 11:21:31

Gjatë ditës së enjte, Rojat Bregdetare të Fujianit zhvilluan një stërvitje të zbatimit të ligjit, rreth ishujve Wuqiu dhe Dongyin.