Xi Jinping-u bën inspektim në qytetin Rizhao të provincës Shandong
2024-05-23 13:03:16

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Të mërkurën pasdite, Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Komuniste të Kinës Xi Jinping bëri inspektim në qytetin Rizhao të provincës Shandong. Ai vizitoi me radhë portin e Rizhao-s dhe bregdetin për të mësuar rreth situatës vendore të promovimit të ndërtimit të zgjuar dhe të gjelbër të porteve, zgjerimit të hapjes ndaj botës, forcimit të mbrojtjes ekologjike të vijës bregdetare dhe përmirësimit të cilësisë së jetës së njerëzve.