Kina shpreh qëndrim mbi “incidentin e uljes së fortë” të helikopterit të Presidentit të Iranit
2024-05-20 15:34:39

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme kineze shprehu shqetësim të thellë për incidentin e ujles së fortë të helikopterit të presidentit të Iranit Raisi. Ai shprehu njëkohësisht edhe dëshirën që presidenti Raisi dhe personat në bord të jenë në gjendje të sigurt. 

“Ne po i kushtojmë vëmendje të veçantë kësaj çështjeje. Do të ofrojmë gjithë mbështetjen dhe ndihmat e nevojshme për ekipet e shpëtimit të Iranit,” u shpreh Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme në Pekin.