Xi bën thirrje për përpjekje më të mëdha për të promovuar dhe mbrojtur Murin e Madh
2024-05-15 18:43:33

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Presidenti kinez Xi Jinping bëri thirrje për përpjekje më të mëdha, që sa më shumë njerëz të njohin Murin e Madh, si edhe për të angazhuar sa më shumë njerëz në mbrojtjen e tij, për të përcjellë trashëgiminë e çmuar të paraardhësve te brezat e ardhshëm. 

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Xi, gjithashtu Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK dhe Kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i bëri komentet në një letër përgjigje të martën, dërguar fshatarëve që jetojnë në rrëzë të Murit të Madh Badaling, në periferinë veriore të Pekinit.

Foto nga VCG

Foto nga VCG