Indeksi i çmimeve të logjistikës rrugore në Kinë mbeti i pandryshueshëm
2024-05-12 10:33:51

foto nga VCG

foto nga VCG

Indeksi i çmimeve të logjistikës rrugore në Kinë mbeti i pandryshuar në baza javore gjatë periudhës nga 6 deri në 10 maj, treguan të dhënat e industrisë. Indeksi i çmimeve arriti në 1024.1 pikë, sipas një sondazhi të kryer bashkërisht nga Federata e Logjistikës dhe Blerjeve të Kinës dhe Grupi i Logjistikës Guangdong Lin'an, shkruan “Xinhua”. 

Nënindekset për të gjitha llojet e automjeteve ishin përgjithësisht të qëndrueshme në baza javore. 

foto nga VCG

foto nga VCG

Shifra për çmimin e logjistikës me ngarkesë të plotë, që mat kryesisht mallrat me shumicë dhe transportin ndërrajonal, arriti në 1026.07 pikë, pothuajse e njëjtë me javën e kaluar.

foto nga VCG

foto nga VCG

Kërkesa e përgjithshme për logjistikën rrugore ka qenë e qëndrueshme javën e kaluar dhe oferta e kapacitetit të transportit është rritur lehtë, sipas anketës. Indeksi i çmimeve mund të shohë një rritje të lehtë mes luhatjeve në fazën tjetër, sipas sondazhit. (Irma)