Xi Jinping-u kthehet në Pekin pas përfundimit të vizitave shtetërore në Francë, Serbi dhe Hungari
2024-05-11 11:40:55

Të shtunën në mëngjes presidenti i Kinës Xi Jinping u kthye në Pekin me aeroplan të posaçëm, pasi përfundoi vizitat e tij shtetërore në Francë, Serbi dhe Hungari.

Foto: VCG

Bashkëshortja e presidentit Xi Jinping, Peng Liyuan, anëtari i Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së dhe drejtor i i Zyrës së Përgjithshme të Komitetit Qendror të PKK-së Cai Qi, ministri i Punëve të Jashtme Wang Yi dhe persona të tjerë që e shoqëronin presidentin Xi, u kthyen me të njëjtin aeroplan.