Rreth 210.000 drama televizive u transmetuan në Kinë në vitin 2023
2024-05-10 11:56:55

CFP

CFP

CFP

CFP

Rreth 210.000 drama televizive u transmetuan në Kinë vitin e kaluar, duke përfshirë hite si “The Knockout” dhe “Blossoms”, bëri të ditur Administrata Kombëtare e Radios dhe Televizionit (NRTA), citon “Xinhua”.

Gjithsej 156 drama të reja televizive u prodhuan dhe u publikuan në të gjithë vendin në vitin 2023, me mbi 4600 episode, u bë e ditur në një raport të publikuar nga NRTA-ja.

Rreth 67.400 orë filma dhe drama televizive u prodhuan për transmetim televiziv në vitin 2023, një rritje vjetore prej 11.4 për qind, ndërsa kohëzgjatja totale e transmetimeve të tilla u rrit me 0.4 për qind në 8.82 milionë orë, sipas raportit. (Irma)

CFP

CFP