Xi Jinping do të marrë pjesë në ceremoninë e mikpritjes, organizuar nga Presidenti dhe Kryeministri i Hungarisë
2024-05-09 15:16:30

Të enjten paradite, Presidenti i Kinës Xi Jinping do të marrë pjesë në ceremoninë e mikpritjes, organizuar në Budapest nga Presidenti i Hungarisë Sulyok Tamas dhe Kryeministri Orban Viktor.