Xi Jinping dhe bashkëshortja e tij Peng Liyuan mbërrijnë në oborrin e brendshëm të Pallatit Buda
2024-05-09 17:24:08

Të enjte paradite, sipas orës lokale, Xi Jinping dhe bashkëshortja e tij Peng Liyuan mbërritën me makinë në oborrin e brendshëm të Pallatit Buda. Pas zbritjes ata u përshëndetën nga Presidenti i Hungarisë Sulyok Tamas dhe bashkëshortja e tij, Kryeministri Orban Viktor dhe bashkëshortja e tij.