Presidenti kinez Xi Jinping mbërrin në Hungari dhe pritet ngrohtësisht në aeroport nga kryeministri i Hungarisë Viktor Orbán
2024-05-09 08:56:08

Presidenti kinez Xi Jinping dhe bashkëshortja e tij Peng Liyuan mbërritën të mërkurën me një avion të posaçëm në kryeqytetin hungarez Budapest, për një vizitë shtetërore në Hungari. Ata u pritën ngrohtësisht në aeroport nga kryeministri i Hungarisë Viktor Orbán dhe bashkëshortja e tij, ministri i Jashtëm i Hungarisë Szijjarto Peter dhe funksionarët e tjerë qeveritarë. 

CFP

CFP