Tregtia e jashtme e Kinës u rrit me 5.7% në katër muajt e parë
2024-05-09 15:43:29

Foto nga VCG

Në katër muajt e parë të këtij viti, importet dhe eksportet totale të mallrave të Kinës u rrit 5.7% në terma juanë, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, treguan të dhënat zyrtare të enjten.

Eksportet e vendit u rritën me 4,9% nga viti në vit, në periudhën janar-prill, ndërsa importet u rritën me 6,8%, sipas Administratës së Përgjithshme të Doganave.