Xi Jinping merr pjesë në ceremoninë e përcjelljes të organizuar nga Presidenti i Francës
2024-05-08 03:56:45

Më 7 Maj, sipas orës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping dhe bashkëshortja e tij Peng Liyuan, të shoqëruar nga Presidenti i Francës Emmanuel Macron dhe bashkëshortja Brigitte, u larguan nga Mali Tourmalet dhe u kthyen në Tarbes, ku morën pjesë në ceremoninë e përcjelljes në aeroport.