Kina dhe Franca do të çelin së bashku një epokë të re bashkëpunimi
2024-05-08 00:06:58

Mbrëmjen e së hënës, sipas orës lokale, së bashku me Presidentin e Francës Emmanuel Macron, Presidenti i Kinës Xi Jinping mori pjesë dhe mbajti një fjalim në ceremoninë e mbylljes së takimit të gjashtë të Komitetit të Sipërmarrësve Kinë-Francë.

Pas përfundimit të ceremonisë, disa sipërmarrës pjesëmarrës dhanë intervista për Grupin Mediatik të Kinës.